Etusivu
 Esittely
 Tapahtumat
 Linkkejä
 Yhteystiedot
 Kuvagalleria
 In English
  


   
< edellinen - seuraava > - tapahtumakalenteriin ˆ


to 22.9.2016 Okra Playground, Matti Sakari

Syksyn ensimmäisessä Rahvaanmusiikin kerhossa "lauteille" astuvat syyskuun alussa soolodebyyttinsä "Kiskot" julkaissut, myös Rautakoura-orkesterista tuttu joensuulainen Matti Sakari sekä Sibelius-Akatemian kansan- ja rytmimusiikkitekijöiden superkokoonpano, Flow Festivalillakin hikistä menoa synnyttänyt Okra Playground!

Ennen illan ohjelmanumeroita otetaan alle pienet tai ei niin pienetkään JAMIT, joten ottakaahan soittimenne mukaan!

OHJELMA:
20.00 - jamit
21.00 - Matti Sakari
22.00 - Okra Playground

Liput 10/5e, ovelta tai 19.9. lähtien Telakan tiskiltä.

Tervetuloa!


MATTI SAKARI

Matti Sakari on joensuulainen laulaja/lauluntekijä, joka on tehnyt omanlaistaan folkkia kymmenisen vuotta. Alkujaan Matti teki ja esitti ainoastaan instrumentaalikappaleita, mutta kun hän vuonna 2009 päätti matkustaa Pohjois-Amerikkaan soolokiertueelle, oli tarpeen aloittaa myös laulaminen.

Kiertueen jälkeen kului vuosia, jolloin sooloura oli jäissä. Biisejä syntyi, mutta Matille oli epäselvää, mitä niillä tekisi. Pitkän tauon jälkeen lauluntekijä aktivoitui soolourallaan keväällä 2015 äänittäen kappaleen Pieni poika. Koska oman musiikin tekeminen ja äänittäminen tuntui paremmalta kuin koskaan, Matti päätti tehdä lisää uutta musiikkia. Siitä syntyi Matti Sakarin ensimmäinen pitkäsoitto Kiskot.

www.mattisakari.com
OKRA PLAYGROUND

Vuonna 2010 perustettu Okra Playground on kansan- ja rytmimusiikin ammattilaisista koostuva kuusikko, jonka soundin määrittävät hypnoottinen poljento ja mystinen energia. Kanteleen ja jouhikon kaltaisia perinnesoittimia sotketaan moderniin soundiin, minkä seurauksena on suomalaisesta mullasta korkealle maailmanmusiikin maailmanpuuhun ampaisevaa ilmaisua. Vahva laulusoundi sekä kansanrunoihin perustuvat tekstit vievät kuulijansa yhtä aikaa lähelle ja kauas.

Okra Playgroundin jäsenet ovat tuttuja mm. sellaisista orkestereista kuin Hohka, Malmö, Rönsy, Mari Kalkun & Runorun, ja ovatpa Maija Kauhanen ja Päivi Hirvonen kunnostautuneet myös sooloartisteina.

www.okraplayground.fi