Etusivu
 Esittely
 Tapahtumat
 Linkkejä
 Yhteystiedot
 Kuvagalleria
 In English
  


   
< edellinen - seuraava > - tapahtumakalenteriin ˆ


to 18.9.2014 Eala, Celtic Spirit Irish Dancers, Nåmen

Rahvaanmusiikin kerhon syyskauden aloittaa irlantilainen ilta EALAn ja NÅMENin kera! Illan aluksi opimme irkkutanssin askelia taitavien opettajien (Celtic Spirit Irish Dancers) johdolla. Tanssia jatketaan Ealan kaihoisten sävelmien parissa. Klubi huipentuu genrerajat ylittävään, kokeellista nykykansanmusiikkia soittavaan Nåmeniin. Liput 10/5 e, tanssitupa alkaa klo 20. Tervetuloa!


EALA

Eala tuo terveiset Irlannista soittamalla ja laulamalla niin uutta kuin vanhaa irkkumusiikkia ja yhdistämällä sen vivahteita myös suomalaiseen musiikkiin. Ealan jäsenillä on pitkä historia irkkumusiikin parissa. Kauniit melodiat tuodaan kuulijaa lähelle ja helposti kuunneltaviksi, rennon varmaotteisesti ja korvaa hivelevästi. Melodiat yhdistyvät kielisoitinten raikkaaseen helinän ja Ealan soitinten laaja kirjo antaa mahdollisuuden monipuoliseen änimaailmaan. Ealan jäsenet täydentävät toisiaan ja musiikkiaan laulamalla änissä ja luomalla herkkiä tunnelmia. Tavaramerkkinä on myös soundin keveys ja ilmavuus.

Noora Karjalainen: laulu, bodhran
Maija Koskenalusta: tinapillit, irlantilainen huilu, laulu
Antti Havia: viulu, busuki, banjo, kitara, laulu
Jyrki Koivisto: kitara, busuki, mandoliini, laulu

NÅMEN

Nåmen on vuonna 2012 perustettu nykykansanmusiikkiyhtye, joka eurooppalaisesta jazzista ja kokeellisesta rock-musiikista hyödyntämänsä estetiikan keinoin pyrkii luomaan uutta säveltaidetta perinteen ympärille, päälle ja alle. Nåmenin soittajat koostuvat genre-rajoja ylittävistä, pääosin helsinkiläisistä muusikoista, joista kaikki vaikuttavat Nåmenin ohella useissa omissa projekteissaan ja kokoonpanoissaan.

Nåmenin musiikin sävelmaisema uhkuu polskaa, improvisointia, maailmoja syleileviä sävellyksiä, svengiä, energiaa, harkintaa ja äärimmäisyyksiä.

Pekka Seppänen: puhaltimet
Jarmo Romppanen: kielisoittimet
Teemu Eerola: piano ja viulu
Esko Grundström: basso ja haitari
Jesse Ojajärvi: lyömäsoittimet

Celtic Spirit Irish Dancers

Vauhdikasta ja valloittavaa irlantilaista tanssia! Celtic Spirit Irish Dancers on alkuvuodesta 2012 perustettu helsinkiläis-tamperelainen irlantilaisen tanssin ammattilaisryhmä. Monipuolisen kolmen tanssijan ryhmän repertuaariin kuuluvat niin perinteiset vauhdikkaat reelit sekä herkät jigit kuin myös modernimmat koreografiat. Lennokkaat hypyt, nopeat jalat sekä iloinen asenne kuvaavat ryhmää täydellisesti.

Tanssijat: Nelli Sinisalo ja Heidi Aaltonen