Etusivu
 Esittely
 Tapahtumat
 Linkkejä
 Yhteystiedot
 Kuvagalleria
 In English
  


   
< edellinen - seuraava > - tapahtumakalenteriin ˆ


to 8.5.2008 Rahvaan rallit

Kevään viimeisessä Rahvaanmusiikin illassa soittavat eläimellisesti svengaava SPOOKY HAMSTERS ja legendaarinen pelimannisankariporukka RYMÄKKÄ. Luvassa on swingpaahtoa ja riehakkaita ralleja!

Ilta käynnistyy klo 20 Jaakko Posion tanssituvalla Telakan toisessa kerroksessa. Musiikki alakerrassa alkaa klo 21. Liput 7 euroa, tanssitupa sisältyy hintaan. Tervetuloa!


SPOOKY HAMSTERS
SpookyHamsters   

Spooky Hamsters syntyi vastauksena yhtyeen jäsenten rytmi-bile-swing -soiton kaipuuseen syksyllä 2002. Yhtyeen ohjelmisto koostuu omista ja muista tutuista instrumentaalinumeroista ja spookisoiduista ikivihreistä iskelmälaulannoista. Musiikillisesta huvittelusta huolimatta taiteellista kunnianhimoa ei ole unohdettu. Kokkolan Änsynkiksi itseään tituleeraava bändi on olemukseltaan vihmovaa swingiä ja vastustamatonta komeutta. Spooky Hamsters lupaa jyrätä ja nostaa tunnelman kattoon! Yhtyeen ensimmäinen täyspitkä äänite Hamsters of the Universe ilmestyi vuonna 2005.


MIKKO NUOPPONEN: laulu, mandoliini, viulu
JUHA YLI-KOTILA: kitara
PYRY KERVINEN: basso
TOMI NURMI: viulu, mandoliini

Lisää Spooky Hamstersia osoitteessa
www.pelimannit.fi

RYMÄKKÄ

Rymäkkä on kevättalvesta 1997 perustettu pohjoiskymenlaaksolainen kansanmusiikkiyhtye. Yhtyeen ohjelmistoa ovat pääasiassa omaa tuotantoa olevat pelimannikappaleet, jotka vaihtelevat haikeasta hambosta riemastuttaviin ralleihin. Ryhmä sanoo suurimpien innoittajiensa olevan vastakkainen sukupuoli ja soittamisen ilo.

Rymäkän 11-vuotisen uran virstanpylväitä ovat mm. pitkäsoittolevy Renttuja ja herrasmiehiä (2002), neljä CD-EP:tä sekä yhteistuotantopitkäsoitto Permanto Soikoon! (2003) yhdessä Kärttynän ja Tradivaaran kanssa. Yhtyeen musiikkia löytyy myös Heli Laaksosen Ratio Sulavoi -äänikirjasta. Vuonna 2000 Rymäkkä oli yksi Kaustisen kansanmusiikkijuhlien juhlayhtyeistä.

ARTTU KUNNASTO: harmonikka
OSSI PERÄLÄ: klarinetti
TUOMAS VANHALAKKA: mandoliini
SIMO SAMULI: kitara
JARI-JUKKA NIPPALA: kontrabasso
OTTO ALAHUHTALA: lyömiöt

Lisää Rymäkästä osoitteissa
www.rymakka.fi
www.myspace.com/rymakka