Etusivu
 Esittely
 Tapahtumat
 Linkkejä
 Yhteystiedot
 Kuvagalleria
 In English
  


   
< edellinen - seuraava > - tapahtumakalenteriin ˆ


to 18.5.2006 Kevättä korville

Bändeinä kevään viimeisessä Rahvaanmusiikin kerhossa Pasi K. & Hurmos ja Far Side. Soitto alkaa klo 21. Tanssituvassa (yläkerrassa) opetellaan tangoa Timo Saaren johdolla jo klo 20. Sisäänpääsy 5 euroa. Tervetuloa!

PASI K. & HURMOS
Kun Pasi K ja Hurmos soittaa tuntuu siltä, etteivät Vainion Junnu, Virran Ola ja Kärjen Topi koskaan poistuneetkaan keskuudestamme. He vain olivat baaritiskillä neuvomassa pojille, kuinka swingiä oikeasti kuuluu soittaa. Ja se kuuluu soitossa. Pasi K. ja Hurmos on kuin moottorilla varustettu rollaattori, jonka tankki on täytetty kerosiinilla. Pasi K. ja Hurmos ei svengaa kuin hirvi sillä hirvi on hidas ja kömpelö eläin. Yhtye iskee yhteen napakasti kuin kuutamourakkaansa lopetteleva tallinnalainen timpuri. Pasi K. ja Hurmos vanhentaa nuoret ja nuorentaa vanhat: tämä yhtye tekee turhiksi niin sydämentahdistajat kuin kuulolaitteetkin.

Pasi Kuivalainen: laulu
Valtteri Bruun: kitara
Antti Järvelä: basso
Riku Kettunen: mandoliini
Hannu Oskala: haitari
Pekka Saarikorpi: rummut

FAR SIDE
Far Side soittaa bluegrassia kautta linjan. Ohjelmistoon kuuluu tradia, uudempaa ja sovitetumpaa musiikkia unohtamatta kunnon jamimeininkiä ja stemmalaulua!

Juha Yli-Kotila: kitara, laulu
Magnus Zetterlund: mandoliini, laulu
Kukka Lehto: viulu, laulu
Ilkka Heinonen: kontrabasso, laulu