Etusivu
 Esittely
 Tapahtumat
 Linkkejä
 Yhteystiedot
 Kuvagalleria
 In English
  


   
< edellinen - seuraava > - tapahtumakalenteriin ˆ


la 28.4.2018 Rahvaan tanssiklubi Club Tunnelissa

Rahvaan tanssiklubin ihka ensimmäisen kauden päättäjäiset jorataan iltaklubina Club Tunnelissa rautatieaseman kainalossa!

Joensuunlaisen nuorisoseura Motoran aikuisten ryhmä Pelmakat tulee esittelemään taidokkaita muuvssejaan tanssilattialle, jonka jälkeen rahvas pääsee sottiisin ja masurkan pyörteisiin Rahvaan tanssiklubin isän ja pitkän linjan taidokkaan koreografin Jouni Prittisen johdolla. Edellisiltä klubeiltakin tuttu Niinirannan pelimannit säestää askelia. Illan menon kruunaa armottomalla otteellaan Trio Tastula Oskala Lehtonen, nuo Orkestar Bordurkastakin tutut veijarit, joten jalat eivät varmasti kellään pysy paikoillaan!

Rahvaan tanssiklubeilla Rahviksen tanssiparina Pispalan Sottiisi sekä Nuorisoseurat Häme.

Rahvaan tanssiklubi: Trio Tastula Oskala Lehtonen / Pelmakat / Jouni Prittinen & Niinirannan pelimannit
lauantaina 28.4. klo 20
Club Tunneli (Itsenäisyydenkatu 2, Tampere)
K-18

Liput 10/5€, lipunmyynti ovelta alkaen klo 19.30
(Huom! Vain käteinen)

Klubi sisältää tuttuun tapaan pienen tanssikonsertin, tanssituvan sekä pelimannitanssit, pääpainon ollessa tanssinopetuksessa ja pelimannitansseissa.


PELMAKAT

Pelmakat on joensuulaisen nuorisoseura Motoran yli 18-vuotiaiden sekaryhmä. Ryhmän tanssijat ovat taidoissaan pitkällä, osa opiskelee tanssia myös ammatikseen. Ryhmässä tanssii 7 sekaparia. Pelmakoiden ohjelmistoon kuuluu laajalla skaalalla niin perinteisiä tansseja kuin uusia kansantanssin rajoja rikkoviakin koreografioita. Ryhmä esiintyy ahkerasti niin kotimaisilla areenoilla kuin ulkomaillakin. Pelmakat on luokiteltu Suomen Nuorisoseurojen aikuisryhmien luokittelussa mestaruussarjaan. Ryhmä on vieraillut esiintymismatkoilla Norjassa, Unkarissa, Italiassa, Hollannissa, Belgiassa, Tsekissä, Sloveniassa ja Slovakiassa.

http://motora.fi/?page_id=40
JOUNI PRITTINEN

Jouni Prittinen on tamperelainen pitkän linjan koreografi, tanssinopettaja ja tanssija. Hän on tehnyt koreografioita teattereille, tanssiryhmille ja laulajille ympäri Suomea, viimeisimpinä mm. Stingin Viimeinen laiva -musikaali Turussa, Abrahamin pidot -ooppera Limingassa sekä Kilpakosijat -musikaali Tampereella. Ammattitanssijana Prittinen on vieraillut mm. Oulun kaupunginteatterissa, Euroviisuissa, Minimillä, Tampereen Teatterissa, TEAK:ssa ja Tanssiteatteri Tsuumissa. Prittinen on toiminut myös tanssituomarina, tehnyt menestyneitä tanssielokuvia, tuottanut DANCE ARENA 200 –lautapelin vuonna 2016 sekä edustanut Suomea ulkomailla 16 eri maassa.


NIINIRANNAN PELIMANNIT

Niinirannan pelimannit on Tampereen seudulla vaikuttava soittajakollektiivi, jonka ohjelmisto koostuu pääasiassa kansantanssiryhmä Sorokoskan tanssiteoksia varten sävelletystä musiikista. Yhtye tarjoilee tuoretta kansanmusiikkia, letkeää menoa ja tuo mukanaan vankan paikallisen pelimanniosaamisen.

www.sorokoska.fi
TRIO TASTULA OSKALA LEHTONEN

Trion muusikot ovat pitkään soittaneet eri yhtyeissä ja teatteriproduktioissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Musiikkityylejä löytyy hiphopista jazziin ja balkanilaisista iskusävelistä perinteiseen skandinaaviseen pelimannimusiikkiin. Trion jäsenet ovat tuttuja mm. seuraavista yhtyeistä: Päre, Johanna Juhola Trio, Okra Playground, Spelmanslager, Orkestar Bordurka, Viitasen Piia sekä Korpi Ensemble. Yhtyeen ohjelmisto koostuu tanssittavasta skandinaavisesta kansanmusiikista sekä ulkomaisista lainasävelistä. Viulun, haitarin ja perkussioiden pyhä kolminaisuus saa takuulla tanssijalan vipattamaan.