Etusivu
 Esittely
 Tapahtumat
 Linkkejä
 Yhteystiedot
 Kuvagalleria
 In English
  


   
< edellinen - seuraava > - tapahtumakalenteriin ˆ


to 16.4.2015 Akkajee, Haaga Folk Machine

Huhtikuun Rahvaanmusiikin illassa on todellakin voimamusiikkia ja huikeaa meininkiä luvassa, kun lavalla tykittävät ja perinteen multaa transsissa möyhivät omaleimainen voimaduo Akkajee sekä Suomenmaan vikkelimpiä sormia sisältävä Haaga Folk Machine. Tätä menomonojen vipatusta ja transsin taikaa ei kannata jättää väliin!

Soitto alkaa klo 21.30, lipunmyynti tuntia aikaisemmin. Liput 10/5e.


AKKAJEE

Akkajee on kahden kansanmuusikon duo, joka tarjoilee yleisölleen vauhtia ja vaaran tuntua akustisen transsimusiikin muodossa. Yhtyeen omaleimainen sointi syntyy alttoviulun, avainviulun, kilistinten ja kolistinten sekä laulun osuessa suomalaisen perinnemusiikin multaisimmille juurille. Karjalan kunnailta ja konemusiikin kellareista varastetut jumittavat teemat sekä modernin ajan taideilmiöt innoittavat Akkajeetä luomaan musiikkia, joka soi vahvasti tässä hetkessä. Yhtyeen ensilevy Akkajee julkaistiin keväällä 2013.

Iida Savolainen - alttoviulu, laulu & kilistimet

Meriheini Luoto - avainviulu, laulu & kolistimet

www.akkajee.fi
HAAGA FOLK MACHINE

Helsinkiläinen viulu-harmooni-kitara/laulu-trio Haaga Folk Machine on todellinen folkin monitoimikone, josta ei vääntö lopu eikä akku hyydy. Tässä tehosekoittimessa syntyneessä keitoksessa yhdistyvät parhaat ainekset niin pohjoismaisesta pelimannimusiikista, bluegrassista, kelttimelodioista kuin rockistakin.

Haaga Folk Machine on kolmen nuoren miehen virtuoosista folkremellystä parhaimmillaan. Viulu-harmoni-kitara/laulu-trio leikkaa kelttimelodioista Perhonjokilaakson perinteeseen ja raikulirockiin silmänräpäyksessä. (Tero Hautamäki, Pohjalainen)

Tämä on nähtävä livenä! Vain silloin ymmärrät. Harmooni tikkaa kuin ompelukone, viulu lentää kuin raketti ja kitara kuin suoraan rockleffasta. (Jussi Kaijankangas, Folklandia-festival)

Tero Hyväluoma – viulu
Sami Kurppa – harmooni
Anssi Salminen – kitara, laulu

www.haagafolkmachine.fi