Etusivu
 Esittely
 Tapahtumat
 Linkkejä
 Yhteystiedot
 Kuvagalleria
 In English
  


   
< edellinen - seuraava > - tapahtumakalenteriin ˆ


to 19.4.2007 Jälleen juhlitaan

Esiintyjinä 8 vuotta täyttävän kansanmusiikkiklubitoiminnan kunniaksi järjestettävässä rahvaanmusiikin juhlaillassa Piia Kleemola, Kouon Frouva ja Hehkumo. Soitto alkaa klo 21.30. Sisäänpääsy 10 euroa. Tervetuloa huikeisiin kevätkauden päätösbileisiin! Huom: Ei tanssitupaa.
KOUON FROUVA
    Akustispohjainen rytmi-iloittelu, hasardit irtiotot, tajunnanvirran viemät sanoitukset sekä miehekäs köörilaulanta ovat ominta omaa tälle kokoonpanolle. Yhtyeen jäsenet ovat monesta eri yhteydestä tuttuja kaupunkilaiskansanmuusikoita, joilta eivät musiikillinen tarina ja sanallinen kerronta lopu kesken. Topi Korhonen, Lassi Logrén, Jarmo Romppanen ja Silvo Vatanen sekä alaäänistä vastaava Jani Snellman muodostavat joukkueen, jota on jo jonkin aikaa kaivattu takaisin kansanmusiikin pelikentille.

Frouvat ovat Sibelius-Akatemian kansanmusiikin osaston kasvatteja, jotka ovat työskennelleet mm. teatterimuusikkoina sekä toimineet muusikkoina erilaisissa tanssi- ym. projekteissa. Lisäksi he musisoivat monessa muussakin kokoonpanossa. Topi Korhonen tunnetaan Anna-Kaisa Liedes & Utua yhtyeestä sekä yhteistyöstä tansanialaisen Arnold Chiwalalan kanssa. Lassi Logrénin muita yhtyeitä ovat Värttinä, Ilona & Huvina, Freija ja Punos. Jarmo Romppanen soittaa kokoonpanoissa Plektronite, Lieto ja Uudenmaan kyläpelimannit. Silvo Vatasen musisointia on kuullut ja kuulee Los Amigos, Grupo Sur, Ettone ja Poor Logde Singers yhtyeissä. Jani Snellman on tullut tunnetuksi kevyemmän ja rokimman musiikin puolelta mm. Poets Of The Fall ja Kaija K:n yhtyeistä ja kansanmusiikin puolelta Kiperästä.

TOPI KORHONEN: kitara
LASSI LOGRÉN: viulu
JARMO ROMPPANEN: mandoliinit
SILVO VATANEN: huilut
JANI SNELLMAN: kontrabasso
PIIA KLEEMOLA - Sattumia
    Otteita taiteellisen tohtorintutkinnon kolmannesta konsertista, jossa Kleemola etsii uusia sävyjä pohjalaiseen pelimanniviulismiin.

PIIA KLEEMOLA: viulut

HEHKUMO
    Hehkumon rikassointinen musiikki hakee vaikutteensa perinteistä, mutta ilmentää tätä päivää. Yhtyeen käsittelyssä laulujen aiheiksi pääsevät niin sauvakävely, pikaruokakulttuuri kuin pappatunturikin.

Yhtyeen keulahahmon Pauli Hanhiniemen kanssa yhtyeen muodostavat rytmi- ja kansanmusiikin kentän eturivin muusikot Piia Kleemola, Anne-Mari Kivimäki, Antti Paalanen, Mika Virkkala ja Ville Rauhala.

PAULI HANHINIEMI: laulu, kitara, huuliharppu
PIIA KLEEMOLA: viulu, kantele, laulu
ANNE-MARI KIVIMÄKI: haitari, tamburiini, laulu
ANTTI PAALANEN: haitarit, laulu
MIKA VIRKKALA: mandoliinit, viulut, laulu
VILLE RAUHALA: kontrabasso, laulu

www.hehkumo.fi