Etusivu
 Esittely
 Tapahtumat
 Linkkejä
 Yhteystiedot
 Kuvagalleria
 Rahvaan laulu
 In English
  


   
< edellinen - seuraava > - tapahtumakalenteriin ˆ


to 14.3.2019 Trad.Attack! / Okra Playground / TEHO

Maaliskuu on erikoiskuu! Virolainen, musiikkialan palkintojakin huimasti rohmunnut huippuyhtye Trad.Attack! kiertää Suomea. Sen ja juhlavuotemme kunniaksi laitoimme hynttyyt yhteen Saura Bookingin ja Klubin kanssa yhdeksi illaksi tarjoten teille, arvon rahvaat, päräyttävät kansanmusiikin bileet Klubilla!

Lavalle astuvat kotimaamme kovimmat ja Teho.kkaimmat viulunvinguttajat Tero Hyväluoma ja Esko Järvelä, joiden armottoman tanssituksen jälkeen arkaaisen sielunne vangitsee Okra Playgound, tuo Värttinäänkin verrattu stadiontason äänimaisemia tuottava maailmanmusan lähettiläs! Ja aivan kuin näistä ei jo tulisi hiki ja sydän syleilisi kaikkia kanssakamuja, illan pääesiintyjä kapuaa lavalle perinnehyökkäyksellään räjäyttämään Klubin hurmioon!

Näihin bileisiin kannattaa tulla kauempaakin! Ja seuraa litania huomioitavia asioita: tämä ilta on siis KLUBILLA, ei Telakalla (onneksi matka ei ole pitkä, jos eksyy tutumpaan paikkaan). Ilta alkaa jo KLO 19, ovet aukeavat 18.30. Huomioikaa, vakkarikävijämme, myös lippujen hinta (Klubilla voi maksaa lipun kortillakin).

Illan tuottavat Saura Booking Agency, Klubi ja Rahvaanmusiikin kerho.

Klubi: Trad.Attack!, Okra Playground, Teho.
to 14.3. klo 19 Klubilla (Tullikamarin aukio 2, Tampere)

Liput alk. 15,00 € Tiketistä www.tiketti.fi/tapahtuma/59353
Liput ovelta 18,00 € (Rahviksen jäsenkortilla lippu ovelta 15,00 €!)

18.30 ovet
19.00 Teho.
20.00 Okra Playgroud
21.00 Trad.Attack! (EST)

Huom! Maaliskuussa ei ole jameja.
TEHO.

Teho. On yhtä aikaa rajoja rikkova ja perinnetietoinen yhtye. Hannu Saha kuvailee Konsta Jylhä -kilpailun voittopuheessa: ”Teho.n muusikot tuntevat perinteen läpikotaisin. Raudanlujina, monipuolisina ammattilaisina he tekevät sillä mitä lystäävät ja pystyvät viemään musiikkia äärilaidasta toiseen.”

Teho.n musiikissa yhdistellään saumattomasti suomalaista pelimanniviulismia, norjalaista hallingia, ruotsalaista polskaa, bepopia, western swingiä ja uutta, itsesävellettyä kansanmusiikkia ryyditettynä ankaralla svengillä. Teho.n molemmat jäsenet ovat kansanmusiikkikentän kärkinimiä ja genrerajoja kaihtamattomia freelancereita. Heillä on vuosien yhteissoittokokemus mm. Frigg-yhtyeen riveistä, molemmat opettavat sivutoimisesti Sibelius-Akatemiassa ja kummallakin on luotsattavanaan myös oma yhtye.

Tero Hyväluoma - viulu
Esko Järvelä - viisikielinen viulu

www.facebook.com/tehotheband
OKRA PLAYGROUND

Vuonna 2010 perustettu Okra Playground on kansan- ja rytmimusiikin ammattilaisista koostuva kuusikko, jonka soundin määrittävät hypnoottinen poljento ja mystinen energia. Kanteleen ja jouhikon kaltaisia perinnesoittimia sotketaan moderniin soundiin, minkä seurauksena on suomalaisesta mullasta korkealle maailmanmusiikin maailmanpuuhun ampaisevaa ilmaisua. Vahva laulusoundi sekä kansanrunoihin perustuvat tekstit vievät kuulijansa yhtä aikaa lähelle ja kauas.

Okra Playgroundin jäsenet ovat tuttuja mm. sellaisista orkestereista kuin Hohka, Malmö, Rönsy, Mari Kalkun & Runorun, ja ovatpa Maija Kauhanen ja Päivi Hirvonen kunnostautuneet myös sooloartisteina.

Päivi Hirvonen – laulu, viulu, jouhikko
Maija Kauhanen – laulu, kantele
Essi Muikku – laulu, kantele
Sami Kujala – sähköbasso
Veikko Muikku – haitari, syntetisaattori
Oskari Lehtonen – perkussiot

www.okraplayground.fi
TRAD.ATTACK!

Virolainen folk-yhtye Trad.Attack! tuo maansa kansanmusiikin 2000-luvulle yhdistämällä perinnesoittimiin nykyaikaista elektroniikkaa. Yhtyeen energiset esiintymiset ovat hurmanneet kiertueilla ympäri maailman ja kotimaassaan he ovat saaneet lukuisia musiikkialan palkintoja.

Helen Sildna (Tallinn Music Weekin järjestäjä): ”Trad.Attack! on kuin tulipallo, kuin tuoretta greippimehua, he sytyttävät elämään – heitä tarvittaisiin joka päivä!”

Sandra Vabarna - puhallinsoittimet
Jalmar Vabarna - jousisoittimet
Tõnu Tubli - perkussiot

tradattack.ee