Etusivu
 Esittely
 Tapahtumat
 Linkkejä
 Yhteystiedot
 Kuvagalleria
 In English
  


   
< edellinen - seuraava > - tapahtumakalenteriin ˆ


to 9.3.2017 Tero Pajunen, Luonnos

Maaliskuun klubilla päästään Kaustisfiiliksiin, kun lavalla huseeraavat ilmiömäisen herkkä Tero Pajunen sekä Lauri Viidan runoihin musiikillista sielua tuova Luonnos-duo. Mahdollisesta loskasta ja/tai jäisestä tihkusateesta kannattaakin hakeutua Telakan lämpöön turvaan. Iltaa aloitellaan taas jameilla, joten oma soitinkin kannattaa kainaloon ottaa!

20.00 - jamit
20.30 - lipunmyynti alkaa
21.00 - Luonnos
22.00 - Tero Pajunen

Liput 10/5e, tervetuloa!

LUONNOS

"Luonnos" on elokuussa 2016 ensi-iltansa saanut laulumonologi, jonka on säveltänyt Set Häkkinen. Se perustuu Lauri Viidan 1940-50-luvuilla kirjoittamiin runoihin. Luonnos-duo esitti kyseistä teosta teatteri Iltatähdellä ja sai nimensä teoksen mukaan. Nyt duo on äänittänyt esityksessä nähdyt ja kuullut kappaleet ja julkaissut levyn. Levy on rahoitettu mesenaatti.me -palvelun kautta.

Tämä Kokkolasta tuleva shamanistinen duo soittaa mukaansatempaavasti ja vahvasti improvisoiden.

Set Häkkinen (laulu, kitara)
Tapio Miettinen (harmooni, 2-rivinen haitari, laulu)

https://luonnos.bandcamp.com/
TERO PAJUNEN

Uuden suomalaisen folk-laulajasukupolven persoonallisimpiin artisteihin lukeutuu vuoden 2015 Konsta Jylhä-kilpailun vapaan sarjan voittaja Tero Pajunen. Ääntään monipuolisesti käyttävän Teron laulut koskettavat sekä herkkyydessään että humoristisuudessaan. Kuulemmekohan tällä kertaa nenäpillin sulosointuja?

Tero Pajunen – laulu, kitara, muut mahdolliset instrumentit

https://www.facebook.com/gondolitero/