Etusivu
 Esittely
 Tapahtumat
 Linkkejä
 Yhteystiedot
 Kuvagalleria
 In English
  


   
< edellinen - seuraava > - tapahtumakalenteriin ˆ


to 12.3.2015 Tuomas Logrén & Savuava Kirnu, The Fractal Cauliflowers

Maaliskuun Rahvaanmusiikin illassa möyhitään talikolla Atlantin rapakon takaisia perinteitä. Tuomas Logrén tarjoilee Savuavan Kirnunsa kera valtiojohdon tasollakin noteerattua kantrahtavaa kansanmusiikkia ja genre-rajoja tuntematon The Fractal Cauliflowers vie jokaisen tolokun immeisen herkkien ja ronskien soundimaailmojen syövereihin. Ilta alkaa klo 20.30, liput 10/5e. Tervetuloa!


TUOMAS LOGRÉN JA SAVUAVA KIRNU

Teosto-palkinto- ja Etno-Emma -ehdokkuudet kesällä 2014 julkaistulla Yövesi-levyllään napannut sekä Linnan juhlissakin kansan kermaa hurmannut Tuomas Logrén & Savuava Kirnu soittaa tuoreena sekoituksena Logrénin omaa kiperää bluegrassia, suomalaiskansallista tanhua ja taidokasta triolipolskaa yllättävinä, svengaavina sovituksina. Laulu (suomenkielinen) on monin paikoin valokeilassa, soitinten säestämänä.

Tuomas Logrén – laulu, kitara, dobro
Eero Grundström – laulu, harmoni, huuliharppu, kantele ym.
Elina Lappalainen – laulu, kontrabasso
Matti Pitkänen – laulu, viulu, mandoliini

tuomaslogren.bandcamp.com/releases
THE FRACTAL CAULIFLOWERS

The Fractal Cauliflowers (Katri Antikainen ja L. Don Ohkami) on tamperelainen duo, joka on omistautunut sellon, banjon ja kitaran liitolle ja kaikelle mahdolliselle mitä siitä saa irti, niin saundien kuin soitettavan materiaalinkin osalta. Oman tuotannon ohella kaikki genret klassisesta hiphopiin joutuvat ennen pitkää rock-, blues-, folk- ja punk-vaikutteisen sovitustyön syövereihin ja palaavat herkkinä balladeina tai efektoituna mekkalana - jonakin mitä sello-banjoduetoilta harvemmin odottaisi. Derridalaista filosofiaa, huumoria, suomea, englantia ja ihan vaan puhdasta mahtavuutta.

www.facebook.com/TheFractalCauliflowers
soundcloud.com/the-fractal-cauliflowers