Etusivu
 Esittely
 Tapahtumat
 Linkkejä
 Yhteystiedot
 Kuvagalleria
 In English
  


   
< edellinen - seuraava > - tapahtumakalenteriin ˆ


to 14.3. Esko Järvelä Epic Male Band, Pirulainen

Maaliskuun Rahvaanmusiikin ilta tarjoilee niin eeppisiä miehiä kuin pieniä pirulaisia. Kulttuuritalo Telakan täyttää testosteroni, kun lavalle nousevat ESKO JÄRVELÄ EPIC MALE BAND ja PIRULAINEN! Luvassa on jatsahtavaa trash folkia ja takaisin potkivaa suomirockia. Tämä on nähtävä!

Lipunmyynti alkaa klo 20.30, liput 7 / 5 e. Tervetuloa!
ESKO JÄRVELÄ EPIC MALE BAND

Usein musiikista puhuttaessa sanotaan, että kaikki musiikki on jo sävelletty ja kuultu. Esko Järvelä Epic Male Band käyttää voimavaranaan rytmimusiikin periaatteita, jotka ovat vuosien saatossa toistuneet musiikin valtavirrassa yhä uudelleen ja uudelleen. Silti tulos on jotakin tuoretta ja ennenkuulumatonta. Esko Järvelä Epic Male Band on uusi energinen folkrock-kokoonpano, joka kotipaikka on Helsingissä. Yhtyeen jäsenet ovat suomalaisille musiikin ystäville tuttuja useista eri yhteyksistä. Keulahahmona häärii viulisti Esko Järvelä, yksi Skandinavian näkyvimmistä kansanmusiikin sanansaattajista. Kokoonpanoon kuuluvat lisäksi dynaaminen kitaraduo Anssi Salminen ja Jani Kivelä, herkullisen svengaavista bassolinjoista pitää huolen Juho Kivivuori ja säkenöivän rytmisen pohjan luo rumpali Janne Mathlin. Kokoonpanon muusikoiden kirjavat taustat kansanmusiikin, jazzin ja rockmusiikin parissa yhdistyvät kokonaisuudeksi, josta he itse käyttävät termiä “thrash folk”.

Esko Järvelä - viulu
Jani Kivelä - sähkökitara
Anssi Salminen - akustinen kitara
Juho Kivivuori - basso
Janne Mathlin - rummut

soundcloud.com/epicmaleband
PIRULAINEN

Pirulainen - reikä suomifolkin perperissä!

Pirulainen on rytmimusiikillinen kuusikko, jonka käsissä akustinen folk-poljento kohtaa rockin potkun. Yhtye julkaisee ensimmäisen kokopitkän levynsä maaliskuussa 2013. Levyltä lohkaistu single Hurja hehku levitettiin maailmalle tammikuun aikana. Kaustisen kansanmusiikkijuhlat, Provinssirock, Työväen musiikkitapahtuma, Folklandia, PuukkoBlues, Harrastajateatterikesä, klubeja, pubeja... Vakuuttavia keikkoja takana ja varmasti yhtä vakuuttavia ja väkeviä keikkoja myös tulossa.

Esa Alanko - laulu
Kyösti Järvelä - viulu
Joni Koski - kitara
Tero Hautamäki - kontrabasso
Matti Pollari - haitari, harmoni ja puhaltimet
Anssi Rantala - rummut ja lyömät