Etusivu
 Esittely
 Tapahtumat
 Linkkejä
 Yhteystiedot
 Kuvagalleria
 In English
  


   
< edellinen - seuraava > - tapahtumakalenteriin ˆ


to 22.3.2007 Sulkia & sykettä

Maaliskuun Rahvaanmusiikin kerhossa on luvassa sykettä ja sulkia, sillä illan teemana on SAMBA!

Tanssituvassa opetellaan samban alkeita ja niihin meidät opastaa Petra Hartikainen alkaen klo 20 Telakan ensimmäisessä kerroksessa.

Jos loska ja kevätväsymys vaivaavat, ne unohtuvat takuuvarmasti, kun klo 21 lavalle astuvat tamperelainen Os Xodós sekä helsinkiläinen Grupo Legal mukanaan kaksi koreaa sambatanssijaa!

Ilta ei pääty orkestereiden lopettaessa, sillä levymusiikin tahdeissa sambateema jatkuu pitkälle yöhön. Monipuolisia musiikkielämyksiä Etelä-Amerikasta meille levyiltä soittaa Juho Kaitajärvi.

Kaikki tämä kustantaa yhteensä vain 5 euroa!
GRUPO LEGAL
Grupo Legal on pagodea soittava poppoo ja koostuu pitkän linjan samba-friikeistä, jotka todella tuntevat oman lajinsa. Tämä perinteinen samba-tyyli on juuri sitä kamaa, johon riolaiset luottavat halutessaan viettää hauskan illan tanssien, laulaen, rentoutuen. Jos tunnette äkisti olevanne Rio De Janeirossa niin ei hätää, Grupo Legal aiheuttaa tuon hallusinaation täysin laillisin keinoin.

KAJ ASKOLIN: cavaquinho
KARI WINQVIST: pandeiro ja laulu
MARKUS JAATINEN: perkussiot ja laulu
ELINA MITRUNEN: perkussiot ja laulu
LAURI TANNER: Kitara ja laulu
JUSSI MÄKELÄ: perkussiot

OS XODÓS
Tropicalia-liike sekoitti ja hämmensi brasilialaisen pop-musiikin kenttää vuosina 1967-1968. "Tropicalistit" katsoivat että MPB (Musica Popular Brasileira, Brazilian Popular Music) oli kääntynyt liiaksi sisäänpäin ja taantunut kansallismielisten voimien käsissä. He pyrkivät yleismaallistamaan MPB:n muotokieltä yhdistellen siihen anglo-amerikkalaisia vaikutteita ja elementtejä rock-musiikista. Os Xodós esittää Tropicalia-liikkeen innoittamien brasialialaisten säveltäjien kappaleita 60-70 -luvuilta.

MIRKKA KIVILEHTO: laulu
OLLI LAHTI: rummut ja perkussiot
VILLE KOISTINEN: basso
PAAVO ARVOLA: haitari, taustalaulu
SAMI NIEMINEN: kitarat
KLAUS ELFVING: perkussiot