Etusivu
 Esittely
 Tapahtumat
 Linkkejä
 Yhteystiedot
 Kuvagalleria
 In English
  


   
< edellinen - seuraava > - tapahtumakalenteriin ˆ


to 17.2.2011 Pekko Käppi, The World Mänkeri Orchestra

Helmikuun Rahvaanmusiikin klubilla liikutaan muinaisissa äänimaisemissa jouhikkovirtuoosi PEKKO KÄPIN ja THE WORLD MÄNKERI ORCHESTRAN kanssa! Tämän Arkaaisen musiikin illan aloittaa klo 20 hurmaava tanssija TIMO SAARI tanssituvallaan, jossa opitaan menuettia (Telakan 1. kerros). Liput 7/5 euroa, tervetuloa!


PEKKO KÄPPI
Pekko

Kuva: Eero Grundström

 

Jouhikonsoittaja Pekko Käppi on tamperelaisten ylpeys. Pekko pokkasi Vuoden 2010 kansanmusiikkilevyn ja niittää mainetta konsertoimalla ympäri maailmaa. Rahvaanmusiikin klubi-iltojen perustajakolmikkoon kuuluva Käppi konsertoi onneksi välillä myös Tampereella. Arkaaista ja primitiivistä, svengaavaa ja maagista menoa.

www.pekkokappi.com


THE WORLD MÄNKERI ORCHESTRA
TWMO  

The World Mänkeri Orchestra (perustettu 1984) on ryhmä, jonka musiikillinen filosofia perustuu uusien soundien ja instrumenttien kehittelyyn, sekä perinteen pohjalta tapahtuvaan improvisaatioon. TWMO on ainoana maailmassa ottanut käyttöön ja erikoistunut vanhoihin suomalaisiin puhallinsoittimiin kuten huilut ja klarinetit. Musiikkia voisi luonnehtia sanoilla world music, free folk tai free jazz, kuten haluatte.

TWMO on tehnyt useita levytyksiä, tv- ja radio-ohjelmia, pitänyt soitto- ja soitinrakennuskursseja Suomessa ja ulkomailla. Omien konserttien lisäksi TWMO on esiintynyt useilla festivaaleilla eri puolilla maailmaa. TWMO on myös tehnyt elokuva- ja teatterimusiikkia ja yhteistyötä useiden eri alojen taiteilijoiden kanssa. The World Mänkeri Orchestra on toiminut oman tiensä kulkijana improvisoidun musiikin saralla jo yli kaksikymmentä vuotta. Uudet soittimet ja odottamattomat äänimaisemat tekevät TWMO:n konsertista ainutkertaisen elämyksen.

www.worldmankeriorchestra.com

Heikki Syrjänen: puhaltimet
Pekka Westerholm: puhaltimet
Olli Penttilä: basso
Meri Tiitola: laulu
Petri Pentikäinen: lyömäsoittimet
Jussi Mansikka: äänisuunnittelu