Etusivu
 Esittely
 Tapahtumat
 Linkkejä
 Yhteystiedot
 Kuvagalleria
 In English
  


   
< edellinen - seuraava > - tapahtumakalenteriin ˆ


to 12.2.2009 Helmi-Svängit

Helmikuun Rahvaanmusiikin illassa Telakalla kuullaan sooloina laululintu MERI TIITOLAA ja letkumelodikan ohjaksissa EERO GRUNDSTRÖMIÄ. Loppuillan vie taattuun hurmokseen ainutlaatuinen ja uskomaton huuliharppukvartetti SVÄNG.

Tanssituvassa Telakan toisessa kerroksessa on tarjolla sottiisia variaatioineen Jyrki Lahtisen opetuksessa klo 20 alkaen. Musiikki alakerrassa alkaa klo 21. Liput iltaan ovat 7 euroa ja sisältävät tanssituvan. Tervetuloa!


SVÄNG

Sväng on nopeasti kulttimaineen saavuttanut ja valtavan kehuvyöryn ansainnut huuliharppuorkesteri, joka on näyttänyt toteen huuliharpun ilmaisuvoiman ja moniulotteiset mahdollisuudet. Svängin soundi on vastaansanomattoman tuore, siivitettynä ripauksella nostalgiaa vuosikymmenien takaa.

Yhtyeen ohjelmisto on suurelta osin muusikoiden omaa tuotantoa. Sväng loihtii esiin virtuoottisia Balkan-rytmejä, svengaavaa ragtimea, kansansävelmiä ja tunteikasta tangoa. Svängin ote on improvisatorinen ja soittamisessa vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Svängin ensimmäinen levy Sväng ilmestyi 2004. Yhtyeen toinen albumi Jarruta on ehdolla Etno-Emma 2008 -palkinnon saajaksi.

Svängissä soittavat
Eero Turkka (kromaattiset ja diatoniset huuliharput)
Eero Grundström (kromaattiset ja diatoniset huuliharput)
Pasi Leino (bassohuuliharppu)
Jouko Kyhälä (sointuhuuliharppu Harmonetta, kromaattiset ja diatoniset huuliharput)

www.svang.fi
www.myspace.com/svangharmonica
EERO GRUNDSTRÖM, MERI TIITOLA

Svängissä vaikuttava musiikin monitaituri Eero Grundström vetäisee alkuiltaan yllätyksekkään ja määritelmiä kaihtavan soolon harvoin klubilavalla nähtävällä letkumelodikalla.

Toinen ilmeikäs soolo kuullaan heleä-ääniseltä Meri Tiitolalta.