Etusivu
 Esittely
 Tapahtumat
 Linkkejä
 Yhteystiedot
 Kuvagalleria
 In English
  


   
< edellinen - seuraava > - tapahtumakalenteriin ˆ


to 21.2.2008 Irlantilaisamerikkalainen ilta

Irlannista esiintymään saapuvat lahjakkaat nuoret muusikot Aoife ja Deirdre Granville, joiden ilmaisuvoimainen, perinteeseen persoonallisella tavalla pohjautuva laulu ja soitto vie kuulijan sydämen. Louisianan lämpimiä tuulia klubi-iltaan tuo Cajun Comets, jonka meno on kotimaisuudesta huolimatta autenttisen hurjaa. Irlantilaista tanssia pääsee opettelemaan Telakan toisessa kerroksessa klo 20 Lotta Virkkusen ohjauksessa. Musiikki alakerrassa alkaa klo 21. Sisäänpääsy 7 euroa. Tervetuloa!

AOIFE & DEIRDRE GRANVILLE

Sponsored by Hotelli Ville

Aoife ja Deirdre Granville ovat kotoisin Dinglestä Kerryn maakunnasta, joka tunnetaan rikkaasta musiikkiperinteestään. Sisarukset ovat soittaneet koko ikänsä sekä klassista että perinteistä irlantilaista musiikkia, esiintyneet useiden eri yhtyeiden kanssa niin Irlannissa kuin ulkomaillakin ja voittaneet tärkeitä palkintoja ja tunnustuksia. Sekä Aoife että Deirdre ovat valmistuneet Corkin yliopiston musiikin laitokselta. Tällä hetkellä Aoife tekee tohtorintutkintoaan irlantilaisesta kansanmusiikista.

Aoife on julkaissut kehutun debyyttialbuminsa Sráid Eoin Shuffle vuonna 2006. Myös Deirdre valmistelee omaa ensimmäistä soololevyään.

Aoife Granville    AOIFE GRANVILLE: huilu, viulu, laulu
www.myspace.com/aoifegranville
www.aoifegranville.com
Deirdre Granville    DEIRDRE GRANVILLE: harppu, huilu, laulu
www.myspace.com/deirdregranville

CAJUN COMETS
Cajun Comets    Cajun Comets päättää klubi-illan takuuvarman energiseen riehaan. Yhtye on omaksunut Mississipin monikulttuurisen suiston parhaat musiikkielementit soittoonsa. Nämä suomalaiset cajunvirtuoosit ovat esiintyneet vuosia omissa kokoonpanoissaan tahoillaan (mm. Crawfish Kings) ja yhdistävät nyt tässä triossa voimansa. Yhtyeen jäsenten ansioista mainittakoon Jarkko Helinin toinen sija European Cajun & Zydeco Music Awards 2006 -kilpailun haitaristien sarjassa.
Yhtyeessä soittavat:
JARKKO HELIN: haitari, laulu
ANSSI NUUTINEN: kitara
TARJA HUNTUS: viulu, laulu

www.myspace.com/cajuncometsmusic
LOTTA VIRKKUNEN
Lotta Virkkunen    lottavirkkunen.suntuubi.com