Etusivu
 Esittely
 Tapahtumat
 Linkkejä
 Yhteystiedot
 Kuvagalleria
 In English
  


   
< edellinen - seuraava > - tapahtumakalenteriin ˆ


to 20.1.2011 Von & Af, Duo Kivimäki & Kleemola

Tammikuussa Rahvaanmusiikin kerhossa esiintyy kaksi taitavaa duoa: Kansanmusiikkiliiton kiertuebändi KIVIMÄKI & KLEEMOLA sekä riemulliset VON & AF. Ilta alkaa TIMO SAAREN tanssituvalla n. klo 20. Liput 7€ / 5€ (opiskelijat ja jäsenet)

Tervetuloa aloittamaan Rahvaanmusiikin vuosi 2011 kanssamme Kulttuuritalo Telakalle!


KIVIMÄKI & KLEEMOLA

Anne-Mari Kivimäki ja Piia Kleemola aloittivat yhteisen musisoinnin Sibelius-Akatemian kansanmusiikin osaston vuosikurssiyhtyeen riveissä vuonna 1995. Tämän jälkeen yhdessä on soitettu muun muassa Kyläpelimannit-triossa, erinäisissä tanssi- ja musiikkiproduktioissa sekä Pauli Hanhiniemi ja Hehkumo-yhtyeen riveissä. Suomalaisen kansanmusiikin huippuihin kuuluvat naiset tunnetaan lisäksi esimerkiksi Puhti-duosta sekä Hyperborea-yhtyeestä. Duon ohjelmisto koostuu pääosin eteläpohjalaisesta kansanmusiikista. Polskat, rekilaulut ja hengelliset sävelmät esitetään tarpeen mukaan joko perinnettä kunnioittaen tai raskaalla kädellä sovitettuina.

Anne-Mari Kivimäki: haitarit, laulu
Piia Kleemola: viulu, 15-kielinen kantele, laulu

VON & AF

Mitä kaikkea kaksi miestä voikaan saada irti polkuharmoonista ja tuubasta ja repertuaarista, joka levittäytyy jonnekin kansanmusiikin ja iskelmän laveaan välimaastoon. Nämä miehet – Taito Hoffrén ja Eero Grundström – saavat aika paljon. Riemukasta ja hulppeaa kuunneltavaa. Lienevätkö pudonneet pienenä taikajuomapataan?

Von & Af: Ikkunaprinsessa

HUOM! Taito Hoffrén pitää Runolaulu-kurssin keskiviikkona ja torstaina 19.-20.1. Pispalassa Uulutalolla, osana Uulun lyhytkurssiohjelmaa!