Etusivu
 Esittely
 Tapahtumat
 Linkkejä
 Yhteystiedot
 Kuvagalleria
 In English
  


   
< edellinen - seuraava > - tapahtumakalenteriin ˆ


to 21.1.2010 Tammikuun taiturit

Rahvisvuoden 2010 ensimmäisessä klubi-illassa loistavat Suomen The Pelimanni ARTO JÄRVELÄ ja Suomen parasta lähiömusiikkia soittava PASI K & HURMOS! Ilta käynnistyy klo 20 Telakan toisessa kerroksessa TIMO SAAREN vetämällä tanssituvalla, jossa opetellaan fuskua. Bändit aloittavat Telakan alakerrassa klo 21. Liput 7 euroa (opiskelijat 5 euroa). Tervetuloa!


ARTO JÄRVELÄ

Arto Järvelä on kaustislaiseen pelimannisukuun kuuluva loistava kansanmuusikko, joka taituroi niin viulun, avainviulun, mandoliinin kuin jouhikonkin kanssa. Järvelä on soittanut lukuisissa mainetta niittäneissä kokoonpanoissa, joista esimerkkeinä JPP, Järvelän pelimannit, Tallari, Koinurit, Pinnin pojat, Niekku, Ampron prunni, Salamakannel ja Helsinki Mandoliners. Arto Järvelä on musisoinnin ja keikkailun ohella opettanut myös Sibelius-Akatemian kansanmusiikin osastolla.

www.musicfinland.com/arto
PASI K. & HURMOS

Kun Pasi K ja Hurmos soittaa, tuntuu siltä etteivät Vainion Junnu, Virran Ola ja Kärjen Topi koskaan poistuneetkaan keskuudestamme. He vain olivat baaritiskillä neuvomassa pojille, kuinka swingiä oikeasti kuuluu soittaa. Ja se kuuluu kokoonpanon meiningissä! Pasi K. ja Hurmos on kuin moottorilla varustettu rollaattori, jonka tankki on täytetty kerosiinilla. Yhtye iskee yhteen napakasti kuin kuutamourakkaansa lopetteleva tallinnalainen timpuri. Pasi K. ja Hurmos vanhentaa nuoret ja nuorentaa vanhat: tämä yhtye tekee turhiksi niin sydämentahdistajat kuin kuulolaitteetkin.

Pasi K. ja Hurmos saa muut yhtyeet kuulostamaan siltä kuin ne olisivat hakeneet musiikilliset oppinsa almanakasta, niin harmaalta ja arkiselta muiden soitto tämän orkesterin rinnalla kuulostaa. Eikä ihme, sillä Pasi K. ja Hurmoksen musiikillisia vaikuttajia ovat Savon Sanomat, hernekeitto ja Urho Kekkonen. Jokin selitys yhtyeen hektiselle lavaolemuksellekin täytyy olla. Kukaan ei vain tiedä, löytyykö se lääkärikirjasta vai Alkon vähittäismyyntiluettelosta.

Jos tämä ei saa rytmijalkaasi vipattamaan ota rennompi asento pyörätuolissasi, sulje silmäsi ja voit uneksia, että lavalla sittenkin esiintyisi nippu unelmien poikamiehiä eikä epämääräinen joukko hikisiä uroksia.

Pasi Kuivalainen - laulu
Valtteri Bruun - kitara
Antti Järvelä - basso
Riku Kettunen - mandoliini
Hannu Oskala - haitari
Pekka Saarikorpi - rummut

www.pasikhurmos.com