Etusivu
 Esittely
 Tapahtumat
 Linkkejä
 Yhteystiedot
 Kuvagalleria
 In English
  


   
< edellinen - seuraava > - tapahtumakalenteriin ˆ


to 22.1.2009 Sarjantoa & Voimaa

Tammikuun Rahvaanmusiikin ilta on elämänmakuinen! Siinä tarjoillaan mehevä AP SARJANTO & ANTS IN THE PANTS ja yllätyksellinen VEERA VOIMA. Tulkaa kuuntelemaan kovatasoista folkbluegrassia ja säveliä maailman synnystä.

Tanssitupa Telakan toisessa kerroksessa Linda Kuhan vetämänä alkaa klo 20, musiikki alakerrassa klo 21. Liput iltaan ovat 7 euroa ja sisältävät tanssituvan. Tervetuloa!


VEERA VOIMA

Veera Voiman musiikki pohjaa muinaissuomalaiseen perinteeseen ottaen vaikutteita maailman turuilta. Laulujen lyriikat ovat kalevalaisia säkeitä shamaanien ja syntymyyttien ajoilta. Voiman erityisalaa ovat myös epätavalliset kansanomaiset äänenkäyttötavat, joten aina on mahdollista, että kuulijan korvaan kantautuu runonlaulun ohella ilkamointia, maanittelua, menninkäisörinää tai lokkien kirkunaa. Soololaulu saattaa kerrostua joikukuoroksi tai paljastua vesihiisien nahisteluksi.

Telakalle Veera Voima saapuu tammikuun valtakunnallisen kansanmusiikkikiertueen edustajana. Sooloprojektinsa lisäksi Voiman laulua kuulee myös mm. nykykansanmusiikkitrio Suossa, ja hän on Suden aika -laulukvartetin uusin jäsen.

www.veeravoima.net
AP SARJANTO & ANTS IN THE PANTS

AP Sarjanto & Ants in the pants tuo mukanaan reissumiesromantiikkaa ja tositarinoita. Sarjanto on janakkalalainen laulaja-lauluntekijä, jonka musiikki ponnistaa amerikkalaisen bluegrassin, irlantilaisen folkin ja suomalaisen kansanmusiikin muhevasta maaperästä.

Keikkakokoonpanossa soittavat AP Sarjannon (laulu, kitara, bodhran) lisäksi Ilona Ala-Leppilampi (viulu ja taustalaulu) ja Lasse Suurkari (kitara, oktaavimandoliini ja taustalaulu). AP Sarjannon levytyksiä ovat Kova maa (1998, EMI), En palvele enää huonoa isäntää (2003, Humble House Records) ja Vanhan kuninkaan laulaja (2007, Humble House Records).

AP Sarjanto in MySpace >
Ants in the pants pages >