Etusivu
 Esittely
 Tapahtumat
 Linkkejä
 Yhteystiedot
 Kuvagalleria
 In English
  


   
< edellinen - seuraava > - tapahtumakalenteriin ˆ


to 13.12.2012 Rosenfink, Puhti feat. Hanneriina Moisseinen

Joulukuun Rahvaanmusiikin ilta tarjoilee tunnelmia Suomen molemmilta laidoilta, kun illan aloittaa suomenruotsalaista perinnettä tarjoava ROSENFINK ja menoa jatkaa Karjalan laulumaillakin nähty iki-ihana PUHTI seurassaan HANNERIINA MOISSEINEN! Ohjelma alkaa klo 20.30. Liput 7 / 5 e. Tervetuloa!


ROSENFINK

Rosenfink-yhtyeen ohjelmisto sisältää lauluja ja musiikkia eteläisestä Suomesta; jännittäviä balladeja, hauskoja piirileikkilauluja, hambopolskia sekä vauhdikkaita pelimannisävelmiä. Elävä perinne nousee siivilleen akustisista lähtökohdista, nykyteknologian avittamana.

Rosenfink on kolmen kokeneen kansanmuusikon uusi yhtye, joka sai alkunsa kiinnostuksesta suomenruotsalaiseen kansanmusiikkiperinteeseen. Yhtyeen jäsenet ovat valmistuneet Sibelius-Akatemian kansanmusiikin osastolta ja esiintyvät myös monissa muissa kokoonpanoissa.

Pauliina Pajala - viulu
Jarmo Romppanen - mandola, laulu, pitkähuilu
Juulia Salonen - laulu, huilut, harmooni

PUHTI feat. HANNERIINA MOISSEINEN

Vuonna 2001 perustettu Puhti on laulaja, tanssija, rytmisoittaja Reetta-Kaisa Ilesin ja muusikko, säveltäjä Anne-Mari Kivimäen sekä äänisuunnittelija Samuli Volannon esityksiä ja julkaisuja tuottava yhtye. Puhti on vakiinnuttanut asemansa suomalaisen kansanmusiikin kentällä ja luonut uuden tavan tuoda esille suomalaista huippukansanmusiikkia ja -tanssia.

Rahvaanmusiikin illassa Puhtin vierailijana piipahtaa ansioitunut sarjakuvataiteilija Hanneriina Moisseinen. Sarjakuvien lisäksi Hanneriina on ainutlaatuinen herkkien laulujen tulkki. Puhti ja Hanneriina tekivät keväällä 2012 matkan Vienan Karjalaan Uhtualle ja Paanajärvelle. Telakalle tuodaan terveiset Karjalan laulumailta.

www.puhti.eu

Reetta-Kaisa Iles - tanssi, laulu, pyngyr
Anne-Mari Kivimäki - haitari, laulu, pyngyr ja tanssi
Samuli Volanto - äänisuunnittelu
Hanneriina Moisseinen - kuvataide, laulu