Etusivu
 Esittely
 Tapahtumat
 Linkkejä
 Yhteystiedot
 Kuvagalleria
 In English
  


   
< edellinen - seuraava > - tapahtumakalenteriin ˆ


to 13.12.2007 Valoa rahvaalle!

Syyskauden viimeisessä Rahvaanmusiikin illassa ihastutaan sanataituri MIKKO PERKOILAN ja KENNEL-DUON moni-ilmeisiin lauluihin sekä DREIAN hurjaan ja haikeaan klezmeriin. Tanssituvassa pääsee pyörähtelemään sottiisia, jenkkaa ja näiden variaatioita Karoliina Siimeksen opastuksessa klo 20 alkaen Telakan toisessa kerroksessa. Alakerrassa musiikki alkaa klo 21. Liput iltaan 5 euroa, sisältää tanssituvan. Tervetuloa!


MIKKO PERKOILA JA KENNEL-DUO
   

Laulaja ja lauluntekijä Mikko Perkoila tunnetaan kekseliäästä ja sujuvasta sanankäytöstään. Perkoilan laulujen pienimuotoiset tarinat avaavat kuulijalle uusia näkökulmia moniin tuttuihin asioihin.

Telakalle Perkoila saapuu akustisten soitinten taitajista koostuvan folkhenkisen Kennel-duonsa kanssa. Kyseessä on muutaman koiran pienoismuoto kokonaisesta Kennel-yhtyeestä. Alunperin Perkoilan Kennel erikoistui lastenmusiikkiin, mutta esiintyy nykyään mielellään myös aikuisyleisölle.

Mikko Perkoilan esiintyvän taiteilijan uralla on mittaa jo yli kolme vuosikymmentä. Mikon uutta laulutuotantoa aikuisille löytyy vuonna 2006 ilmestyneeltä levyltä Peilikuva hämärtyy. Laulujen sisällöt liikkuvat yhteiskunnallisista aiheista filosofisehkoon pohdiskeluun ja hilpeään irrotteluun. Tyylikeinoja on käytetty haudanvakavasta paatoksesta hirtehiseen vinoiluun.


DREIA
   

Helsinkiläinen Dreia soittaa klezmeriä ja muuta itäeurooppalaista kansanmusiikkia tuoreesti kolmen instrumentalistin tinkimättömällä ammattitaitolla. Ohjelmiston kappaleita yhtyeen klarinetisti Kaisa Koivula on oppinut Venäjällä ja Saksassa klezmer-tapahtumissa tapaamiltaan muusikoilta. Kappaleiden sovitukset ovat yhtyeen omia. Viime kesänä Dreia esiintyi mm. Art Goes Kapakka- ja Pori FOLK -festivaaleilla. Kaikilla Dreian jäsenillä on vankka musiikin koulutus ja monipuolisesti kokemusta eri yhtyeissä soittamisesta. Yhtyeen nimen taustalla on jiddišinkielinen kolmea merkitsevä sana.

Telakalla Dreiassa soittavat:
KAISA KOIVULA: klarinetti
ANTTI LEINONEN: harmonikka
ILKKA HEINONEN: kontrabasso