Etusivu
 Esittely
 Tapahtumat
 Linkkejä
 Yhteystiedot
 Kuvagalleria
 Rahvaan laulu
 In English
  


   
< edellinen - seuraava > - tapahtumakalenteriin ˆ


to 16.11.2017 Kuolema-duo, Ruma ryhmä

Tänä kuoleman kuunkierron aikana henget vaeltavat keskuudessamme ja saapuvat Telakalle kuun hiipuessa varjoihin. Hieman ennen pimeintä, uuden kuun hetkeä saattelevat he meidät korisevin henkäyksin ja maanittelevin melodioin manalan maille muistutuksena kuolevaisuudestamme. Mutta onneksi vain yhden illan vierailulle, meillä elävillä kun ei ole sinne lupaa jäädä, sanoivat...

klo 21.00 lipunmyynti (liput 10/5€)
klo 21.45 Kuolema-duo
klo 22.45 Ruma ryhmä

Ilonpitoa ennen manalan maita: klo 19 - 20.30 JAMIT Kulttuurikeskus Uululla (Peltokatu 16 C, 4. krs.). Näihin kaikille avoimiin matalan kynnyksen kansanmusajameihin uskaltautuu vähäisemmilläkin taidoilla. Jamihengettärenä (elävänä, luulisin) Heini Saari-Korpela. Tervetuloa Uululle siis ennen Telakkaa!


KUOLEMA-DUO

Duo kuljettaa kuulijansa halki routaisten peltojen savupirtin hämärään stemmalaulun puusuksilla kuolema-aiheisia trad. lauluja ja virsimukaelmia veisaten. Pelkistetty, akustinen äänimaisema ei noudata perinteisen kansanmusiikin traditiota, vaan kuuluu johonkin ajan ja tyylilajien ulottumattomiin.

Mari Hermaja - laulu, harmooni, viulu
Elliina Peltoniemi - kitara, nokkahuilu, haitari, muu äänimaisemointi

soundcloud.com/kuolema-duo
www.facebook.com/kuolemaduo/

RUMA RYHMÄ

Ruma ryhmä esittää kaikenlaista hurjaa taidetta eeppisestä runolaulusta, balladeista, arkkiveisuista kuvataiteisiin ja omiin sävellyksiin. Yhteisenä nimittäjänä ovat hurjat tarinat: sankarit, antisankarit, murhat, teloitukset ja tragediat.

Ilona Korhonen – laulu
Pekko Käppi – laulu, jouhikko
Lassi Logren – viulu, jouhikko, laulu
Pauliina Syrjälä – kanteleet, laulu
Anu Välitalo – kuvataide (projisointi)

www.uniarts.fi/uniartstv/ryhm%C3%A4-ruma-tummia-tarinoita-%E2%80%93-suora-l%C3%A4hetys-1512