Etusivu
 Esittely
 Tapahtumat
 Linkkejä
 Yhteystiedot
 Kuvagalleria
 In English
  


   
< edellinen - seuraava > - tapahtumakalenteriin ˆ


to 17.11.2016 Ilo(iset) Tytöt | Piia Kleemola, Sarah Jane Summers & Juhani Silvola

Vaikka marraskuun hyinen viima tuiskuaa luihin ja ytimiin ja maailmantila tuntuu absurdilta ja/tai lohduttomalta, onneksi on kohta taas Rahvaanmusiikin ilta! Tulehan ensi viikon torstaina lumipyryjä pakoon Telakan lämpimään nauttimaan suomalaisesta ja skottilaisesta perinnetaituruudesta sekä hersyvästä femalefolkista ilo(isten) tyttöjen parissa, niin huolet ja kylmyys katoavat taivaan tuuliin!

Rahvaanmusiikin ilta ravintola Telakalla to 17.11. klo 20.30 alkaen. Liput 10 / 5 € (Jameja ei tällä kertaa pidetä, mutta eipä hätää: jamittelut jatkuvat ensi vuoden puolella taas!)

Ohjelma:
20.30 lipunmyynti alkaa
21.00 Piia Kleemola, Sarah-Jane Summers & Juhani Silvola
22.00 Ilo(iset) tytöt

PIIA KLEEMOLA, SARAH-JANE SUMMERS & JUHANI SILVOLA

Piia Kleemola, Sarah-Jane Summers ja Juhani Silvola yhdistävät voimansa ja tarjoavat soolo-, duo- ja trionumeroista koostuvan musiikillisen kiertomatkan suomalaisen, norjalaisen ja skottilaisen musiikin sekä niiden fuusioiden parissa.

Duo Sarah-Jane Summers & Juhani Silvola julkaisi 2013 esikoislevyn, joka sai loistavat arvostelut, mm. 5/5* ja Top Of The World -maininnan maineikkaassa Songlines-lehdessä. Duon musiikki perustuu Skotlannin ylämaan perinteeseen, mutta sisältää paljon omia sävellyksiä ja pohjoismaisia vaikutteita. Improvisaatio on musiikin tärkeä osa. Duo on tunnettu energisistä konserteista, jotka houkuttelevat yleisön yhtä lailla tanssilattialle kuin välillä synkkäänkin unimaailmaan. Sarah-Jane ja Juhani toivovat, että heidän musiikkinsa tavoittaa tunteiden koko kirjon; ilo ja suru, rakkaus ja viha, tuska ja nautinto ovat kaikki läsnä.

Piia Kleemola tunnetaan eteläpohjalaisen viulupelimannimusiikin tulkkina, joka taitaa niin perinteiset soittotyylit kuin eri viulutyylien pohjalta syntyvän uuden musiikin. Valovoimaisena esiintyjänä tunnettu Kleemola työskentelee ammattikansanmuusikkona niin perinteisen kuin kokeilevammankin musiikin parissa. Kleemola on julkaissut kolme soololevyä, josta viimeisin (Pirun ja papin polska/2014) keskittyy eteläpohjalaiseen viulupolskaan.


Piia Kleemola – viulu, oktaaviviulu, laulu
Sarah-Jane Summers – viulu, hardangerviulu
Juhani Silvola – kitara

www.piiakleemola.com
www.sarahjanejuhani.com
ILO(ISET) TYTÖT

Ilo(iset) tytöt on alkuvuodesta 2012 Savonlinnan Taidelukion hellässä huomassa perustettu herkkä ja herskyvä yhtye, jonka elämänfilosofia myötäilee iloa, sen kokemista ja ilmentymistä. Musiikissa kuuluvat niin pelimanniperinne kuin kevyt pop moninaisin, iloisin vivahtein. Musiikillisen inspiraation lähteenä toimivat niin arjen suloisuus kuin pienen tytön onnenaiheet, kuten tilille putkahtava opintotuki tai saunailta ystävien kesken. Aina on syy iloon - sen haluamme myös jokaisella keikallamme kuulijoillemme tarjota!

Pihla Perämäki - laulu, nauru, viulu
Elli Pulliainen - 2-rivinen haitari, laulu
Venla-Vanamo Asikainen - kontrabasso, laulu

soundcloud.com/ilo-iset-tyt-t