Etusivu
 Esittely
 Tapahtumat
 Linkkejä
 Yhteystiedot
 Kuvagalleria
 In English
  


   
< edellinen - seuraava > - tapahtumakalenteriin ˆ


to 13.11.2008 Porvoosta Borduriaan

Marraskuun Rahvaanmusiikin ilta tarjoaa mandoliinitaituri JARMO ROMPPASEN ja kuvitteellisen bordurialaisen perinnemusiikin supertähden ORKESTAR BORDURKAN.

Musiikki alkaa klo 21, liput ovat 7 euroa. Tanssitupaa ei tällä kertaa järjestetä.


JARMO ROMPPANEN

Jarmo Romppanen on kaupunkilaiskansanmuusikko, joka on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian kansanmusiikin osastolta. Jarmon soittimia ovat erikokoiset mandoliinisoittimet, kitara, pitkähuilu, pienkanteleet ja laulu. Hän toimii esiintyvänä taiteilijana, säveltäjänä, sovittajana ja musiikin opettajana. Jarmo Romppanen tunnetaan mm. kokoonpanoista Kouon Frouva, Lieto ja Plektronite.

Jarmo Romppasen vuosi sitten ilmestyneen soololevyn Solmogenin innoittajana on ollut rikas itäuusmaalainen perinnemusiikki. Auringonpaahteinen levy sisältää vanhojen suomenruotsalaisten viulu- sekä laulusävelmien lisäksi omia sävellyksiä, tuoreesti sovitettuina ja verevästi esitettyinä.

www.jarmoromppanen.net
ORKESTAR BORDURKA
Orkestar Bordurka

Tämä on Bordurian kuuluisin maailmanmusiikkiyhtye! Marraskuun valtakunnallisten kansanmusiikkikiertueiden edustaja tuo balkanilaismeinikiä ja sirkussävyjä jostain päin myyttistä Itä-Eurooppaa. Suomalaisista ammattimuusikoista koostuva, energinen Orkestar Bordurka soittaa suuren bordurialaisfolkloren parhaat sävelmät.

Orkestar Bordurka perustettiin vuonna 2004 Helsingissä Tanssiteatteri Hurjaruuthin Talvisirkusta varten ja on julkaissut kaksi levyä.


Yhtyeessä soittavat:
Roope Aarnio (kitara, concertina)
Topi Korhonen (trumpetti, kitara)
Oskari Lehtonen (lyömäsoittimet)
Hannu Oskala (haitari, tuuba)
Sara Puljula (basso, lyömäsoittimet)
Jarno Tastula (viulu, laulu, mandoliini)

www.myspace.com/bordurka