Etusivu
 Esittely
 Tapahtumat
 Linkkejä
 Yhteystiedot
 Kuvagalleria
 Rahvaan laulu
 In English
  


   
< edellinen - seuraava > - tapahtumakalenteriin ˆ


pe 20.10.2017 Sugrifest 2017 -klubi: Leija Lautamaja, Sattuma

Lokakuun Rahviksessa kohtaavat idän ja lännen modernisoidut perinteet, kun lavan valtaavat Etelä-Pohjanmaan genrerajattomin pelimanni Leija Lautamaja sekä yksi Venäjän Karjalan tunnetuimpia folkpumppuja: petroskoilainen Sattuma! Koska lokakuun klubi on osa sukukansajuhlahulinoita (Sugrifest 2017), on ilta poikkeuksellisesti perjantai. Mutta sehän vain meinaa, että voi rauhassa hulista myöhään yöhön saakka!

klo 21 lipunmyynti, liput 10/5€
klo 22 Leija Lautamaja
klo 23 Sattuma (Petroskoi)

Ja JAMIT ovat syyskuun tapaan ennen klubia Kulttuurikeskus Uululla (Peltokatu 16 C, 4. krs.) klo 19 - 20.30!


LEIJA LAUTAMAJA

Leija Lautamaja on lauluntekijä ja 90-luvulla syntynyt eteläpohjalainen pelimanni, joka rakastaa suomiräppiä, Spice Girlsiä ja kansanmusiikkia sen useissa muodoissa. Lautamajan ohjelmisto on 2010-luvun kansanlaulua, jossa yhdistyvät perinne, rap ja pop. Lautamajan instrumentteja ovat kaksirivinen haitari ja harmooni, ja osassa kappaleista säestyksenä ovat myös taustanauhat, jotka Lautamaja on tuottanut yhdessä Samae Koskisen kanssa.

"Leija on löytänyt sellaisen oman tavan ilmaista, jossa on mukana kansanmusiikkia, mutta siinä on myös paljon jotain uutta ja aivan omaa. Leijalla on hieno taito liikkua naivismin rajalla siten, että se ei ole lapsellista vaan absurdia, ja se on tavattoman viehättävää. Leija omana itsenään kutkuttaa yleisön älynystyröitä." – Jouko Kyhälä

Leija Lautamaja – laulu, 2,5-rivinen haitari, harmooni, mandoliini
Sami Jormanainen – taustanauhat ja tekniikka

www.leijalautamaja.com
Videoita: www.leijalautamaja.com/video.html
Youtube: www.youtube.com/channel/UCMHDu96JRrraOd1TXgDt6_w

SATTUMA

Petroskoilainen Sattuma on Venäjän Karjalan tunnetuimpia folk-yhtyeitä. Sattuma perustettiin vuonna 2003 kahden perheen (Rinne & Djomin) yhteisprojektina, joka esittää karjalaista ja suomalaista kansanmusiikkia modernilla otteella. Tampereella Sattuma esiintyy kuusihenkisellä kokoonpanolla:

Arto Rinne - laulu, buzuki
Dmitri Demin - puhaltimet
Vlad Demin - viulu
Eila Rinne - laulu, viulu
Artjom Undalov - bassokitara
Jegor Papsujev - rummut

www.facebook.com/Sattuma
sattuma.heninen.net