Etusivu
 Esittely
 Tapahtumat
 Linkkejä
 Yhteystiedot
 Kuvagalleria
 In English
  


   
< edellinen - seuraava > - tapahtumakalenteriin ˆ


to 23.10.2014 Celenka, Keke Lammassaari & Rosa Latva

Lokakuun klubi-ilta tarjoaa jälleen kerran tunnelmia niin meiltä kuin muualtakin. Katusoiton hallitsevat Suomen mestarit Keke Lammassaari & Rosa Latva saapuvat tunnelmoimaan elämästä ja erotiikasta, Celenka taas tuo tervehdyksen Karjalasta, romanien mailta sekä Balkanilta. Luvassa on siis tulisia tunteita, rauhallista tunnelmointia ja koskettavaa menoa viilenevään syysiltaan!

Lipunmyynti alkaa poikkeuksellisesti vasta klo 21.00, liput 10/5 euroa. Ei tanssitupaa. Lämpimästi tervetuloa!


Keke Lammassaari & Rosa Latva

Kokkolalainen duo valittiin katusoiton Suomen mestareiksi Faces Festivaaleilla Raaseporissa kesällä 2014. Kaksikon pop-proge-rock-folk-henkinen ohjelmisto koostuu lauluista ja runoista, käsitellen parisuhteita, elämää ja politiikkaa kulkien myös huumorin kautta.

Keke Lammassaari – laulu, kitara, koskettimet
Rosa Latva – laulu, kantele, piano
Celenka

Vuoden 2013 lopulla syntyneen Celenkan muodostaa kolme laulavaa ja soittavaa muusikkoa, joita yhdistää rakkaus ornamentteihin, sykähdyttäviin melodioihin ja vikkeliin tanssirytmeihin. Celenkan lauluissa kesäillan taivas hehkuu ruusunpunaisena ja tanssituvassa leiskuu intohimoinen mutta katoava lempi. Trion musiikki on peräisin Suomesta ja lähialueilta; ohjelmistossa mm. vanhoja romanilauluja ja karjalaisia tanssilauluja omannäköisiksi sovitettuina. Osa Celenkan kappaleista on tarttunut mukaan jäsenten matkoilta Balkanin alueen kyliin ja kaupunkeihin. Yhtyeen omissa sävellyksissä ja sanoituksissa kuuluu sekä oma perinne että maailmanmusiikin vaikutteet.

Emmi Kujanpää – laulu & kantele
Eero Grundström – harmooni & laulu
Jarkko Niemelä – trumpetti & laulu